WikiAkademia Shqiptare Një projekt i Open Labs për promovimin e Wikipedia në gjuhën shqipe. - page 3

WIKIAKADEMIA NË SHKOLLËN “JUSUF PUKA” DURRËS

WIKIAKADEMIA NË SHKOLLËN “JUSUF PUKA” DURRËS

Përvec universiteteve dhe shkollave të mesme, rreth Wikipedia pati interes dhe në Shkollat 9-vjecare. Njëra prej tyre ishte shkolla 9-vjeçare “Jusuf Puka”, ku njëri nga nxënësit e kësaj shkolle është anëtar i Open Labs. Nxënësit ishin relativisht të interesuar dhe nisma u prit me entuziazëm…

Continue reading →

WIKIAKADEMIA NË UNIVERSITETIN “ALEKSANDER MOISIU” DURRËS

WIKIAKADEMIA NË UNIVERSITETIN “ALEKSANDER MOISIU” DURRËS

WikiAkademia Shqiptare organizoi takimin e rradhës per promovimine Wikipedias Shqiptare në qytetin e Durrësit. Aktiviteti i parë u mbajt në Universitetin Aleksandër Moisiu, në Fakultetin e Edukimit. Me aprovimin dhe sugjerimin e drejtuesve, aktiviteti kishte një numër të konsiderueshëm pjesëmarrësish të cilët ishin në një…

Continue reading →

WikiAkademia fillon në Universitetin Shtetëror të Tetovës

WikiAkademia fillon në Universitetin Shtetëror të Tetovës

Në Universitetin Shtetëror të Tetovës, sot u bë prezantimi i WikiAlbania për enciklopedinë Wikipedia në gjuhën shqipe. Ky aktivitet është projekt i përbashkët i USHT-së në bashkëpunim me Shoqatën Open Labs nga Shqipëria, e cila është themeluese e WikiAkademisë Shqiptare në Shqipëri dhe Shoqatës “Josif…

Continue reading →

WikiAkademia viziton dhe gjimnazin Kiril Pejçinoviq në Tetovë

WikiAkademia viziton dhe gjimnazin Kiril Pejçinoviq në Tetovë

Momente nga aktiviteti i WikiAkademisë në gjimnazin publik  ne qytetin e Tetovës. Mbi 30 nxënës u infomruan rreth rëndësisë së enciklopedisë Wikipedia si dhe mësuan se si mund të krijojnë lehtësisht artikuj në këtë platformë. Duke krijuar artikullin e parë Nxënësit gjatë prezantimit Anëtarët e…

Continue reading →

Page 3 of 3 1 2 3