Ditën e hënë, në emision Travel Club në Radio Travel ishin të ftuar përfaqësues të Wikiakademia për të treguar projektin e tyre dhe prezantimin që po i bëjnë në shkolla të ndryshme në rrethe. WikiAkademia dhe Radio Travel

Ata treguan për dëgjuesi se çfarë është ky projekt, çfarë është dhe si funksionon Wikipedia në Shqipëri dhe bënë thirrje për angazhimin e sa më shumë njerëzve në këtë faqe, për të pasuruar atë me informacione kulturore dhe njerëzore.
WikiAkademia dhe Radio Travel

WikiAkademia dhe Radio Travel

WikiAkademia dhe Radio Travel

WikiAkademia dhe Radio Travel

WikiAkademia dhe Radio Travel

WikiAkademia dhe Radio Travel

WikiAkademia dhe Radio Travel

WikiAkademia dhe Radio Travel

WikiAkademia dhe Radio Travel

WikiAkademia dhe Radio Travel
Burimi: Radio Travel