WikiAkademia Shqiptare mbështetë Wiki Academy Kukës!

WikiAkademia Shqiptare mbështetë Wiki Academy Kukës!

WikiAkademia Shqiptare mbështwt Wiki Academy-n e cila do të mbahet më 28 dhe 29 Mars në Kukës. Akademia e Wikipedia-s përfshinë trajnimin e të rinjëve për të kontribuar në Wikipedia duke përfunduar me një fundjavë të plotë dedikuar shkrimit të artikujve në Enciklopedinë e Lirë…

Continue reading →