WikiAkademia fillon në Universitetin Shtetëror të Tetovës

WikiAkademia fillon në Universitetin Shtetëror të Tetovës

Në Universitetin Shtetëror të Tetovës, sot u bë prezantimi i WikiAlbania për enciklopedinë Wikipedia në gjuhën shqipe. Ky aktivitet është projekt i përbashkët i USHT-së në bashkëpunim me Shoqatën Open Labs nga Shqipëria, e cila është themeluese e WikiAkademisë Shqiptare në Shqipëri dhe Shoqatës “Josif…

Continue reading →