WIKIAKADEMIA NË SHKOLLËN “JUSUF PUKA” DURRËS

WIKIAKADEMIA NË SHKOLLËN “JUSUF PUKA” DURRËS

Përvec universiteteve dhe shkollave të mesme, rreth Wikipedia pati interes dhe në Shkollat 9-vjecare. Njëra prej tyre ishte shkolla 9-vjeçare “Jusuf Puka”, ku njëri nga nxënësit e kësaj shkolle është anëtar i Open Labs. Nxënësit ishin relativisht të interesuar dhe nisma u prit me entuziazëm…

Continue reading →