Pavarsisht kohës se nxehtë numri i të interesuarve për të qenë pjesë e projekteve të WikiAkademisë rritet.
Workshopi i rradhës ishte për përkthimin e projekteve të ndryshëm të Fondacionit WikiMedia. Projekti MediaWiki është pothuaje i përfunduar 85% e tij është përkthyer. Pikërisht me këtë projekt u punua më shumë gjatë workshopit dhe pasi të përkthet i gjithi do vazhdohet me projekte të tjerë si OpenStreetMap apo Wikimedia Mopibe App, Open Images etj.

Duhet ndihma e të gjithëve që të ecim sa më shpejt. Për tu përshirë në projekt na kontaktoni në: wikiacademy@openlabs.cc