Afrimi i përdoruesve të rinj
Wikipedia është një enciklopedi e shkruar në rrjet nga vullnetarë ta apasionuar pas dijes. Deri tani Wikipedai në shqip numëron 51.477 artikuj dhe 64.949 përdorues të regjistruar. Në qofte se edhe ti dëshiron të kontriboush, komuniteti ynë do të të mirëpresë në mënyrën më të mirë. Në qoftë se nuk keni përovja të mëparshme në ndonjë projekt wiki ne do t’iu këshillonim të regjistroheni në Wikipedian shqiptare në qofte se nuk jeni regjistruar ende. Është falas!

Ende nuk je regjistruar? Regjistrohu në Wikipedia!
Nuk ke redaktuar kurrë ndonjë faqe në Wikipedia? Ndiq guidën e redaktimit!
Dëshiron të krijosh një artikull të ri në Wikipedia, por nuk ke guxuar kurrë? Është fare e lehtë! Ndiq kujdestarin e artikujve!
Je student dhe dëshiron te kontribosh në Wikipedia? Ndiq projektin Studenti&Wikipedia!

Referenca: Wikipedia Shqiptare

5826602560_wikipedia_logo_detail