DITA 1 |01/11/2014|

Momente nga dy ditet e Wikipedia Weekend. Falenderojmë Gimin, Violen dhe Elvinin për fotot. Të gjitha fotot janë nën licensën Creative Commons ShareAlike 3.0. Që do të thotë mund ti ndani në rrjetet sociale, dhe ti shkarkoni nga webiste.

1900040_601589346619507_233067076541822214_n

OPENING. HAPJA E AKTIVITETI

IMG_1842

KEYNOTE SPEAKER: WIKIPEDIA ALBANIA ADMINISTRATOR MR. ISMET AZIZI LIGJERUESI I PARE: ADMINISTRATORI I WIKIPEDIA SHQIPTARE Z.ISMET AZIZI

IMG_1844

WIKIPEDIA ADMINISTRATOR MR.ISMET AZIZI ADMINISTRATORI I WIKIPEDIAS Z.ISMET AZIZI

DSC_0002

THOMAS LEVINE FROM NEW YORK WITH HIS TALK: “A huge meta-project about exploring outrageous degrees of freedom”

DSC_0010

THOMAS LEVINE FROM NEW YORK WITH HIS TALK: “A huge meta-project about exploring outrageous degrees of freedom” THOMAS LEVINE NGA NEW YORK ME LIGJERIMIN E TIJ: “A huge meta-project about exploring outrageous degrees of freedom”

DSC_0014

SANJA PAVLOVIC FROM SERBIA WITH HER TALK: ” Mind the Gap: Gender inequality on Wikipedia and how to deal with it ” SANJA PAVLOVIC NGA SERBIA ME LIGJERIMIN E SAJ: ” Mind the Gap: Gender inequality on Wikipedia and how to deal with it “

DSC_0015

SANJA PAVLOVIC FROM SERBIA WITH HER TALK: ” Mind the Gap: Gender inequality on Wikipedia and how to deal with it “

DSC_0021

BESFORT GURI FROM KOSOVA WITH HIS TALK: “Wikiminiatlas dhe WIWOSM (usage of wikis in interactive map)” BESFORT GURI ME LIGJERIMIN E TIJ: “Wikiminiatlas dhe WIWOSM (usage of wikis in interactive map)”

DSC_0098

BESFORT GURI FROM KOSOVA WITH HIS TALK: Wikiacademy Kosova BESFORT GURI NGA KOSOVA ME LIGJERIMIN E TIJ: Wikiacademy Kosova

DSC_0028

ENKELEDA IBRAHIMI FROM ALBANIA: “Your Business Page on Wikipedia” ENKELEDA IBRAHIMI NGA SHQIPERIA: “Your Business Page on Wikipedia.”

DSC_0029

ENKELEDA IBRAHIMI FROM ALBANIA: “Your Business Page on Wikipedia” ENKELEDA IBRAHIMI NGA SHQIPERIA: “Your Business Page on Wikipedia.”

JOLA HYSKO FROM ALBANIA: wiki.lpi.org në kuadër të prezantimit "Your Business in Wikipedia"

JOLA HYSKO FROM ALBANIA: wiki.lpi.org në kuadër të prezantimit “Your Business in Wikipedia”

DSC_0038

DURING LIGHTING TALKS. GJATE LIGHTING TALKS(prezantime te shkurtra)

DSC_0040

DURING LIGHTING TALKS. GJATE LIGHTING TALKS(prezantime te shkurtra)

DSC_0045

VIOLA CIVICI: Cpannel instalation using Mediawiki

DSC_0052

VIOLA CIVICI: Cpannel instalation using Mediawiki

DSC_0054

GRETA DOÇI: 1 year Wikiacademy Albania

DSC_0057

GRETA DOÇI: 1 year Wikiacademy Albania

IMG_1761

DURING THE EVENT. GJATË AKTIVITETIT

IMG_1760

DURING THE EVENT. GJATË AKTIVITETIT

 

IMG_1764

IMG_1783

DURING THE BREAK. GJATË PUSHIMIT.

IMG_1868

DURING THE BREAK. GJATË PUSHIMIT.

IMG_1873

DURING THE BREAK. GJATË PUSHIMIT.

IMG_1906

DURING THE BREAK. GJATË PUSHIMIT.

IMG_1921

DURING THE BREAK. GJATË PUSHIMIT.

IMG_1852

GROUP PHOTO DAY 1. FOTO GRUPI DITA 1

DITA 2 |02/111/2014|

DSC_0232

WITH MINISTRY OF INNOVATION ALBANIA. MS.MILENA HARITO ME MINISTREN E INOVACIONIT NE SHQIPERI. ZNJ.MILENA HARITO

DSC_0191

WITH MINISTRY OF INNOVATION ALBANIA. MS.MILENA HARITO ME MINISTREN E INOVACIONIT NE SHQIPERI. ZNJ.MILENA HARITO

DSC_0234

WITH MINISTRY OF INNOVATION ALBANIA. MS.MILENA HARITO ME MINISTREN E INOVACIONIT NE SHQIPERI. ZNJ.MILENA HARITO

DSC_0194

WITH MINISTRY OF INNOVATION ALBANIA. MS.MILENA HARITO ME MINISTREN E INOVACIONIT NE SHQIPERI. ZNJ.MILENA HARITO

DSC_0192

DSC_0244

GROUP PHOTO DAY 2. WITH MINISTRY OF INNOVATION ALBANIA. MS.MILENA HARITO ME MINISTREN E INOVACIONIT NE SHQIPERI. ZNJ.MILENA HARITO

DSC_0061

INVA VELIU: PmWiki, an alternative of MediaWiki for small project (worshop about wiki.openlabs.cc)

DSC_0063

DURING THE EVENT. GJATË AKTIVITETIT

DSC_0066

Sanja Pavlovic & Arandjel Bojanovic: WORKSHOP

DSC_0064

Sanja Pavlovic & Arandjel Bojanovic: WORKSHOP

DSC_0067

Sanja Pavlovic & Arandjel Bojanovic: WORKSHOP

DSC_0068

DSC_0070

Sanja Pavlovic & Arandjel Bojanovic: WORKSHOP

DSC_0071

DURING THE EVENT. GJATË AKTIVITETIT

DSC_0076

Sanja Pavlovic & Arandjel Bojanovic: WORKSHOP

DSC_0103

KRISTI PROGRI/ELIO QOSHI: Wiki.mozilla.org, an ideal example on wiki usage for a FLOSS community

DSC_0104

KRISTI PROGRI/ELIO QOSHI: Wiki.mozilla.org, an ideal example on wiki usage for a FLOSS community

DSC_0106

KRISTI PROGRI/ELIO QOSHI: Wiki.mozilla.org, an ideal example on wiki usage for a FLOSS community

DSC_0117

VIOLA CIVICI/GRETA DOÇI: WORKSHOP ABOUT: How to edit a Wikipedia article. (Workshop)

DSC_0129

VIOLA CIVICI/GRETA DOÇI: WORKSHOP ABOUT: How to edit a Wikipedia article. (Workshop)

DSC_0136

VIOLA CIVICI/GRETA DOÇI: WORKSHOP ABOUT: How to edit a Wikipedia article. (Workshop)