Axhenda

Më poshtë mund të gjeni kalendarin dhe detajet e eventeve të konfirmuara deri më sot. Azhornimi i fundit  18.10.2014

AXHENDA DITA 1 WIKIPEDIA WEEKEND:

Agenda Day 1
 

AXHENDA DITA 2 WIKIPEDIA WEEKEND:

10391399_601985083246600_2033326445380023738_n

Evente që kanë ndodhur:

 1. 10.12.2013: Universiteti Shtetëror I Tetovës (tetovë). Pjesëmarrës Mbi 150 Të Pranishëm.

 2. 11.12.2013: Gjimnazi Publik Gjimnazin Kiril Pejçinoviq (tetovë). Pjesëmarrës 30 Nxënës

 3.  16.01.2014, Ora 10:00  universiteti Aleksander Moisiu(Fakulteti I Edukimit) (durrës). Pjesëmarrës Rreth 60 Stundente.

 4. 16.01.2014, Ora 12:00 Shkolla 9-Vjecare “jusuf Puka”. Prezantim Ne 2 Klasa. Pjesëmarrës 50 Nxënës

 5. 17.01.2014 Ora 8:45 Gjimnazi Ahmet Dakli, Elbasan. Pjesëmarrës 32 nxënës. 

 6. 7.01.2014  ora 10:45 Gjimnazi Kostandin Kristoforidhi, Elbasan. Prezantim Në 2 Klasa. Pjesëmarrës 70 Nxënës.

 7. Janar 27 2014: Wikiakademia Dhe Radio Travel. 

 8. Mars 17 2014: Wikiakademia Në Oscal 2014! 

 9. Qershor 16 2014: Wikiakademia: Prezantim I Projektit Dhe Përkthim I Platformës Wikimedia Në Shqip. 

 10. Qeshor 22 2014: Workshop – Redaktim Teksti, Futja E Imazhit Në Artikujt E Wikipedia-S Shqiptare/Përkthim

 11. Korrik 10 2014: Përkthimi I Wikimedias, Workshop #1

 12. Shtator 5-7 2014: Wikiakademia And Balccon2k14. Wikiakademia Ishte Pjesë E Balccon2k14 Me Prezantimin Rreth Femrave Në Wikipedia.

 13. Shtator 22 2014: Wiki Loves Monuments! Shqipëria Për Herë Të Parë Futet Në Konkurim Në Konkursin E Wiki Loves Monuments.

Eventet Që Do Ndodhin Në Javet Në Vazhdim:

Nëntor 1-2 11 2014: Wikipedia Weekend Në Tiranë 2014. Eventi I Parë Dy Ditor I Dedikuar I Gjithi Për Platformën Wikipedia.

 Më shumë gjeni tek: Ditari

Gjatë eventeve prezantohet:
– wikipedia dhe rëndesia e projektit për kulturën dhe gjuhën Shqipe
– prezantim i projektit WikiAkademia Shqiptare
– workshop me të pranishmit

Shënim: në qoftë se dëshironi ti bashkoheni projektit si organizator si sponsor ose si organizatë mos hezitoni të kontaktoni organizatorët ne wikiacademy@openlabs.cc